Friday, June 24, 2011

SpiderMan dies!

Chestia asta cu moartea super-eroilor devine deja o moda, dupa seria de benzi desenate Batman RIP, acum e randul lui SpiderMan sa dea ortul popii:

"The conclusion of the Death of Spider-Man story from Marvel's Ultimate Comics will see Peter Parker's alter ego succumb to his nemesis the Green Goblin, dying in the arms of Mary Jane following a valiant battle. "We've never seen a world without Spider-Man, a world without Peter Parker, so his death is a significant event for the Ultimate Comics Universe and we're going to see how quickly it changes everything," said Marvel Entertainment editor-in-chief Axel Alonso."
restul articolului: [aici]

8 comments:

  1. Nu a devenit acum o modă ca eroii să moară, ci a cam început din anii 80(bănuiesc că și mai devreme, dar nu cred că nimic semnificativ). Și cu toate că în unele cazuri(majoritatea de fapt) treaba asta se face din pur senzaționalism, să nu moară nimeni în ani întregi de povești concentrate în jurul violenței nu numai că e chiar mai tras de păr, dar crează o totală lipsă de tensiune.

    Apoi am câteva adnotări. Batman RIP nu e o serie separată, ci un story-arc din banda normală Batman, nici nu e de sine stătătoare(în sensul că e parte dintr-o poveste relativ continuă pe care a spus-o Morrison cu Batman pe parcursul a vreo 4 ani). Iar Batman nu a murit acolo, ci s-a presupus că ar fi făcut-o în Final Crisis.

    Iar acel Spider-Man care moare acolo, așa cum scrie și în citatul pe care l-ai dat, nu e același Spider-Man din universul de bază(616 dacă nu mă înșel), ci e dintr-o continuitate alternativă creată în 2000.

    De ce nu ne putem semna cu nume/url ?

    ReplyDelete
  2. merci pt lamuriri, se vede ca esti mult mai documentat ca mine :)

    ps: vad ca asa te-ai semnat nume/url...

    ReplyDelete
  3. Nu, m-am semnat cu un cont de Wordpress. Dacă m-aș fi semnat nume/url(opțiune care nu e disponibilă), ar fi fost Alin/www.webcomics.ro

    ReplyDelete
  4. hmmm nu siu de unde pot schimba...

    ReplyDelete
  5. Setări->Comentarii-> Cine poate comenta-> Oricine

    ReplyDelete
  6. Ceea ce mi se pare amuzant e că pe blogul tău am posibilitatea asta.

    ReplyDelete