Monday, October 3, 2011

Targ de carte pentru copii

Pe 8 și 9 octombirie 2011 părinții și copiii sunt invitați de către echipa bookblog.ro la un târg de carte dedicat lor: Tic-Toc.

Evenimentul va avea loc la Palatul Copiilor(în Foaierul Copiilor)
și va aduce mai aproape de dumneavoastră cele mai frumoase cărți pentru copii de la edituri precum All, Nemira, Niculescu etc la prețuri mult mai mici și multe distracții pentru cei mari și cei mci.

Artiștii de la revista Comics îi vor învăța să creeze benzi desenate și vor susține o prezenatre despre cei mai îndrăgiți eroi de benzi desenate.

La târg vor veni și Zînele însoțile de Magicianul Verdini care va vrăji atmosfera cu numere de iluzionism. Iar cei dornici să se deghizeze pot apela la face painting. Toate acestea sunt oferite de echipa de la Magic Party, specializați în organizarea de petreceri pentru copii.

Asociația Rădăcini Culturale vă va iniția în arta origami și va organiza jocuri care să le dezvolte copiilor inteligența și spiritul de echipă.

Jucăriile vor fi aduse de cei de la tarabadejocuri.ro care vă vor oferi și ocazia să le testați, iar pentru pofticioși vor fi delicioase dulciuri de casă 

În tot acest timp, actorii de la teatrul Ion Creangă le vor citi copiilor cuminți povești

Pentru că târgul de carte pentru copii, Tic-Toc, este și un prilej de întâlnire pentru părinți, vor avea loc discuții pe teme legate de creșterea copiilor și de responsabilitățile parentale alături de specialiști în domeniu de la clinica Medicover.

Vă așteptăm între orele 10-19, intrarea este liberă.

Mai multe detalii găsiți pe site-ul oficial al evenimentului: www.tictoc.ro

No comments:

Post a Comment