Wednesday, May 9, 2012

Call for submissions: Manga Inc

Manga Inc. este primul fanzin din ROMANIA de MANGA/BANDA DESENATA/ILUSTRATIE lansat in 2004 pe forumul manga.ro la initiativa lui AKIRA si OTAKU, alaturi de cativa prieteni.
In 2012 relansam acest fanzin la Otaku Festival. Cu siguranta va amintiti de panourile de carton de la celelalte editii, pe care ati avut ocazia sa va aratati talentul la desen. Anul acesta le vom inlocui cu o sesiune de desen liber pentru noul fanzin. Pe toata perioada evenimentului va avea loc un atelier MANGA sub forma unui maraton, in urma carora vom colecta creatiile care se vor publica in fanzin. Noul volum va contine o mai mare diversitate de material, idei si imagistica, un format mai mare si un numar de pagini pe masura.

Trimiteti-ne: fanart, benzi desenate, ilustratii, poze de cosplay, versuri haiku, poeme epice, scrisori, articole, tatuaje, graffiti, postere, chibi etc si le vom integra pe toate in MANGA Inc II. Nu exista niciun fel de restrictie in privinta temei sau a numarului de pagini. Materialele pot fi trimise online pana pe 27 mai 2012 la adresa numar.28@gmail.com si offline la atelier MANGA Inc II din cadrul Otaku Festival 2012.

Manga Inc vol. II va fi multiplicat, legat şi trimis si in Japonia, SUA, UK, Suedia, Germania… unde fanii internationali o asteapta cu sufletul la gura.

Un interviu cu AKIRA (initiatorul proiectului) gasiti pe comicsuri.ro

No comments:

Post a Comment