Thursday, May 9, 2013

Who is you favorite STAR?



Bucuresti, 29 aprilie 2013 – DeseneleCopilariei.ro si ColectiiFigurine.ro, susținuți de TeCaFi va invita la o mare batalie intergalactica!
Te asteptam pe data de 12 mai, ora 18, la Cafeneaua Bratianu (Strada Doamnei nr.9, vis-a-vis de BNR) la un debate cu miza mare intre fanii Star Trek si Star Wars. Cele doua tabere se vor bate pentru suprematia Star-ului lor. Care franciza se va dovedi cea mai puternica si care are cei mai devotati fani? Vei putea afla daca te vei imbraca in haine galactice, iti vei face un banner cu Star-ul preferat si vei veni sa sustii echipa favorita.

Dupa terminarea bataliei te invitam la o vizionare speciala: dublul episod "Best of Both Worlds" din seria Star Trek TNG, lansat recent pe Blu Ray si DVD.
Va asteptam sa ne comunicati prezenta pe pagina oficiala a eveimentului: https://www.facebook.com/events/361593370613085/
May The Force Live Long and Prosper!

Parteneri media: 
Harap Alb Continua ( http://www.harapalbcontinua.ro/
Stickerland.ro ( http://stickerland.ro/ )
Despre Desenele Copilariei
Blogul DeseneleCopilariei.ro este cel mai important blog de desene animatie din Romania, care incearca sa aduca din nou universal copilariei in sufletul cititorilor.
Despre Colectii Figurine
Cel mai mare magazin de figurine collectibles din Romania. Distribuitori Sideshow si Hot Toys.

No comments:

Post a Comment