Wednesday, May 14, 2014

Pillowzoid lunch party

Pillowzoid isi face iesirea in lume pe ritmuri de stoner rock si tu nu trebuie sa lipsesti!

Mai ales ca e cu intrare libera.

Dupa luni de zile in care au lucrat intens ca sa aduca la viata cele mai nemaivazute benzi desenate, membrii echipei Pillowzoid s-au hotarat sa petreaca in cinstea lansarii seriei AD23. Vor fi alaturi de ei baietii de la Pseudonoise si No One Cares, care vor da startul unei petreceri asa cum centrul Bucurestiului n-a mai vazut de mult.

Nu degeaba au ales Panic! Vineri, pe 16 mai va fi haos cu iz postapocaliptic pe ritmuri agresive, iar intrarea este libera.

Salveaza data, pentru ca o sa iti doresti sa fii acolo!

***

Pillowzoid este un art studio infiintat la sfarsitul anului 2013, care si-a propus realizarea de benzi desenate dupa gandul si preocuparile membrilor sai. Acum, la aproape jumatate de an de la alinierea planetelor si aparitia miraculoasa a lui Mr. Pillow si a echipei pe care o reprezinta cu mandrie, au fost lansate la East European Comic Con primele trei numere din AD23, o banda desenata despre un univers postapocaliptic in care nu stii sigur daca ai vrea sa traiesti, dar despre care cu siguranta vrei sa citesti. Iar acesta este doar primul dintr-o serie de proiecte pe care Mr. Pillow si gasca le-au pregatit.

Stai pe-aproape si nu uita ca ne gasesti la:

www.pillowzoid.com

facebook.com/pillowzoid

No comments:

Post a Comment