Wednesday, July 16, 2014

Saint Pillowzoid

În perioada 17 - 30 iulie 2014, echipa Pillowzoid va prezenta in cadrul Galeriei Saint Ink (Sfantul Tus) expozitia de artă de bandă desenată SAINT PILLOW.

Vernisajul va avea loc joi, 17 iulie 2014, la ora 20:00, pe strada Doamnei nr. 3.

Pillowzoid este un art studio infiintat la sfarsitul anului 2013, care si-a propus sa va aduca serii de benzi desenate provenite din imaginatia celor doi Butu.

Acum, la mai bine de jumatate de an de la alinierea planetelor si aparitia miraculoasa a lui Mr. Pillow si a echipei pe care o reprezinta cu mandrie, a fost lansata la East European Comic Con primul numar din AD23, o banda desenata despre un univers devastat in care nu stii sigur daca ai vrea sa traiesti, dar despre care cu siguranta vrei sa citesti. Iar acesta este doar primul dintr-o serie de proiecte pe care studioul vi le pregateste.

Aceasta este prima expozitie a studioului Pillowzoid in Bucuresti, unde artistii vor expune lucrari realizate in cadrul studioului, dar si lucrari personale.

Veti putea gasi aici si revista AD23, si pe artistii studioului care probabil se vor ascunde prin colturi, antisociali si panicati :)

Lucrările expuse sunt de vânzare. Pentru detalii, apelați cu încredere la apostolii Sfântului Tuș :)

Puteti afla mai multe despre ei la:

www.pillowzoid.com
www.facebook.com/pillowzoid

No comments:

Post a Comment