Sunday, May 24, 2015



Evenimentul RED Brains and Talents, primul dintr-o serie dedicate comunității de tineri pasionați de grafică, este organizat pe 30 mai 2015, în Sala Amfiteatru a Institutului Național de Statistică. Speakeri internaționali susțin inițiativa RED School adresată minților creative și vin să împărtăşească experiența unor metode, instrumente şi procese de învăţare eficiente. Parteneri de renume internațional vor susține cu exemple direcțiile actuale din domeniu acționând ca facilitatori pentru accesarea informației – Josh Herman, Devon Fay, Creative Monkeyz. Cele trei nume sunt recunoscute în domeniu pentru conceptualizare și atractivitatea/ succesul pe piața internațională a creațiilor realizate și discuțiile vor fi axate pe teme de direct interes pentru specialiștii în domeniu.
300 de profesioniști în domeniu se vor alătura evenimentului, într-o locație centrală, unde vor învăța de la cei mai buni tips&tricks pentru domeniul efecte speciale pentru jocuri și filme.

Mai mult, petrecerea din seara de 30 mai oferă ocazii excelente de consolidare a legăturilor între specialiști, crescând astfel șansele unor contacte promițătoare.
  
RED School of Graphics and Design este o școală modernă de învățare și perfecționare care se concentrează pe interdisciplinaritatea grafică, animație, DTP, vizualizări arhitecturale sau de obiect, efecte speciale de jocuri și filme, prin cursurile pe care le propune.Cursurile adresează pasiunea studenților prin suport în învățare și consiliere de înaltă calificare cu gestionarea de tehnici eficiente de perfecționare.

Pentru informații suplimentare, vizitați https://www.redschool.ro/redbrainsandtalents

No comments:

Post a Comment