Monday, April 25, 2016

SALON BD – POVEȘTI DIN BUCUREȘTI ÎN BENZI DESENATE EDIȚIA A III-a (1 iunie – 30 august 2016)














Salonul BD ,,Povești din București în Benzi Desenate” este organizat de Muzeul Municipiului București. A III-a ediție a Salonului BD se va desfășura la Casa Filipescu Cesianu (Calea Victoriei, nr.151) parte componentă a Muzeului Municipiului București.


Invităm artiștii să participe cu pagini de bandă desenată care conțin imagini, personaje, întâmplări din București.

Cerințe pentru realizarea expoziției - paginile de bandă desenată vor fi în format A3 și pot fi trimise după cum urmează:
-          în format tif sau jpg la rezoluție 300 dpi, CMYK, la adresa dmclici@gmail.com
-          în original, la sediul Muzeului Municipiului București, Palatul Sutu în atenția biroului Relații cu Publicul - Mădălina Diaconu.


Pentru catalogul salonului: fiecare autor va trimite o prezentare de maxim 1 pag, 3 coperți de albume sau alte publicații BD și o fotografie de autor, la adresa dmclici@gmail.com

Data de predare: 15 mai 2016.

Toți participanții vor primi o diplomă din partea Muzeului Municipiului București și 1 exemplar din catalogul salonului.
Pe perioada salonului, autorii sunt invitați să-și lanseze și să-și prezinte publicațiile de bandă desenată cu sau fără povești din București! Vă rugăm să trimiteți perioada în care ați dori să realizați aceste lansări sau prezentări (de reținut: lunea și marțea muzeul este închis).
La Palatul Suțu, pe perioada salonului, va exista un stand permanent de benzi desenate unde vă invităm să participați cu publicații bd. Pentru trimiterea cărților, perioada de predare este tot 15 mai 2016. Contact: Mădălina Diaconu, dmclici@gmail.com


No comments:

Post a Comment